- Pentru mamaliga: 3 cani malai, apa, 50g unt, sare
 
    - 200g branza
 
    - 300g cascaval
 
    - 2 carnati
 
    - 6 oua
 
						
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 6
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in straturi, la cuptor:
						
    - Am pus apa cu sare la fiert. cand a dat in clocot am adaugat malaiul, putin cate putin, amestecand continuu cu un tel, apoi untul. Se lasa pe foc cateva minute, sa se fiarba malaiul.
 
    - Branza si cascavalul se dau pe razatoare, iar carnatii se taie rondele.
 
    - Carnatii se prajesc in putin ulei, apoi se scot pe servetel de bucatarie, sa se scurga surplusul de ulei.
 
    - Am uns un vas termorezistent cu unt, apoi am adaugat un strat de mamaliga, branza +cascaval, carnati, branza+cascaval, mamaliga. 
 
    - Se fac sase gauri in mamaliga, cu o lingura, unde se adauga ouale, apoi se mai pune putina branza+cascaval.
 
    - Se baga la cuptor pentru 30 min sau pana se rumeneste.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in straturi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.