Mamaliga in straturi, la cuptor

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2015 | 4988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga: 3 cani malai, apa, 50g unt, sare
  • 200g branza
  • 300g cascaval
  • 2 carnati
  • 6 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in straturi, la cuptor:

  • Am pus apa cu sare la fiert. cand a dat in clocot am adaugat malaiul, putin cate putin, amestecand continuu cu un tel, apoi untul. Se lasa pe foc cateva minute, sa se fiarba malaiul.
  • Branza si cascavalul se dau pe razatoare, iar carnatii se taie rondele.
  • Carnatii se prajesc in putin ulei, apoi se scot pe servetel de bucatarie, sa se scurga surplusul de ulei.
  • Am uns un vas termorezistent cu unt, apoi am adaugat un strat de mamaliga, branza +cascaval, carnati, branza+cascaval, mamaliga. 
  • Se fac sase gauri in mamaliga, cu o lingura, unde se adauga ouale, apoi se mai pune putina branza+cascaval.
  • Se baga la cuptor pentru 30 min sau pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in straturi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mamaliga cu branzeturi si oua fierte, la cuptor