''Malai'' moldovenesc

de gaby_gabytza in Piine, 24 Aug 2011 | 13818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina de porumb
  • 2 cani faina alba
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Malai'' moldovenesc:

Amestecam intr-un bol canile de faina alba, canile de faina de porumb si zaharul. Dupa ce le-am amestecat adaugam apa clocotita, amestecand continuu cu o lingura, cat sa iasa un aluat ca de pandispan, un pic mai tare. Lasam sa se odihnesca 15 minute. Ungem o tava mai inalta cu ulei si rasturnam compozitia in ea. Deasupra ungem cu oul batut cu lingurile de faina. Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

Eu la bunica in loc de paine mancam malai cu sarmale is delicioase impreuna. De la ea am invatat reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "''Malai'' moldovenesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

LUK 1

25.08.2011, 08:17

interesant

alinutzika 1

25.08.2011, 10:01

pai, si noi ardelenii facem malai din asta, doar ca punem putina untura.... Foarte bun!

gaby_gabytza 1

25.08.2011, 12:34

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine taraneasca integrala cu malai