Macrou la cuptor cu sos de rosii

de elucubratiiculinare in Peste, 16 Feb 2018 | 15460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 pahar vin alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 conservă cu roșii
  • 100 ml suc de roșii
  • 3 foi de dafin
  • boabe piper
  • 1-2 lămâi sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu sos de rosii:

Peștele se curăță și se spală.  Eu înlătur căpățâna și îl tai  în bucățele, dar se poate lăsa și întreg. Dacă îl lăsați întreg atenție la urechi, să nu uitați să le scoateți. Cu zeama de la o lămâie se stropește peștele și se lasă o oră. Se condimenteaza cu sare și se pune într-o tavă unsă cu ulei. Se adaugă vinul, sosul de roșii,  roșiile din conservă tocate mărunt, piperul boabe și foile de dafin. Se dă la cuptor pentru 30- 40 minute la 200 grade C.       

TIPS-URI

1

Se poate servi imediat, dar este foarte bun și rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]