Pentru un pranz sau cina, macroul cu legume la cuptor este un preparat gustos si rapid. Ai nevoie de putina pofta si placere de a manca peste.
Curata si spala legumele.
Morcovul se taie rondele.
Ardeiul taiat cubulete.
Ciupercile taiate felii.
Pestele se spala, eviscereaza si se taie capul.
Lamaia se taie rondele.
Se ia o bucata hartie de copt.
Asezi jumatate din legume pe hartia de copt, deasupra pui pestele.
Asezonezi cu sare, piper, condimente de peste, stropesti pestele cu o lingura de ulei, pui rondele de lamaie in interiorul pestelui si deasupra.
Strangi hartia de copt astfel incat pestele si legumele sa fie cat mai compacte.
Intreg pachetul il infasori in staniol, il pui in tava de copt si-l introduci in cuptorul incins la 170 grade pentru 20 de minute.
Scoti tava, desfaci staniolul si hartia si dai la cuptor pentru 10 minute pentru a se rumeni pestele.
Se serveste cald sau rece .
Sa va fie de folos!