Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

de katty in Peste, 6 Dec 2021 | 4997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 1 lingura ulei
  • 300 gr cartofi
  • sos de usturoi(3-4 catei de usturoi, sare, piper, 1 lingura otet, 1 lingura ulei, 150 gr iaurt grecesc
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt:

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama de lamaie, dupa care il lasam 20-30 de minute. Aseazam pestele pe hartie de copt  fie intr-o tava, fie pe gratarul  aparatului Crock-Pot si il stropim cu ulei. Coacem pestele la temperatura mare pana se rumeneste usor. Intre timp curatam cartofii , ii spalam si ii taiem cuburi. Iii fierbem intr-o oala acoperiti cu apa rece impreuna cu putina sare la foc mediu. Pentru sosul de usturoi presam usturoiul, dupa care il frecam cu sare, piper, otet si ulei. Adaugam iaurtul grecesc si omogenizam. Servim pestele cu cartofi si sos de usturoi, decorat cu patrunjel verde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Macrou cu legume la cuptor