Macrou condimentat

de elucubratiiculinare in Peste, 28 Mai 2013 | 11828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți macrou,
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • zeama de la o lămâie
  • 1 linguriță pudră ghimbir
  • 1 linguriță pudră usturoi
  • 2 linguri sos Tabasco
  • 1 linguriță zahăr
  • 2 linguri ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou condimentat:

Peștele se curăță și se spală bine în mai multe ape. Capul și coada se înlătură după preferințe- de multe ori arată mai bine în farfurie întreg ;)

După ce zvântăm peștele cu un prosop de hărtie, se crestează ușor pe ambele părți cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se stropește cu zeama de la o lămâie. Într-un castron amestecăm uleiul de măsline cu praful de ghimbir și cel de usturoi, sosul Tabasco și zahărul. Ungem peștii cu acest sos și se pun într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Se dau la cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade.

Servim imediat cu garnitură de legume. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou condimentat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Redfish la cuptor