Lup de mare la cuptor cu patrunjel, usturoi si lamaie confiata

de Catalina L in Peste, 11 Aug 2021 | 6685 vizualizari

 

Am folosit un sos din usturoi si patrunjel. Am tot timpul intr-o cutie mica la rece, un amestec patrunjel-usturoi-sare marina si ulei . Este perfect pentru fructe de mare si peste.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/lup-de-mare-la-cuptor-cu-patrunjel.html

 

INGREDIENTE

  • 1 biban/lup de mare proaspat vidat si curatat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie confiata
  • piper, piment

Sos usturoi-patrunjel: 1 lingura buna (restul il utilizati la alte retete)

  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare groasa
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lup de mare la cuptor cu patrunjel, usturoi si lamaie confiata:

Mixati patrunjelul, usturoiul cu sarea si uleiul. Amestecati si pastrati intr-o cutie la rece. Incalziti cuptorul la 180°C. Spalati si curatati pestele. Ungeti-l cu 1 lingura buna din sosul pregatit - interiorul si exteriorul. Puneti-l intr-un vas pentru cuptor. Arozati-l cu ulei de masline, puneti deasupra si in interiorul lui felii de lamaie confiata. Dati un tur de piper (sosul si lamaia sunt deja sarate). Puneti la cuptor timp de 35 de minute. Scoateti, presarati boia de ardei si serviti. Excelent! L-am servit cu chiftele de pastarnac

Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare la cuptor cu patrunjel, usturoi si lamaie confiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de crap la cuptor