Lucskos Kaposzta

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 10 Oct 2013 | 10257 vizualizari

 

Am mancat prima data la o buna prietena aceasta mancarica, si n-am avut stare pana nu am incercat si eu. De fapt este un fel de ciorba de varza, insa am pastrat denumirea ei, care vine din ardeal, sub orice denumire ar fi este o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cane de porc cu os
  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • bulion
  • cimbru
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucskos Kaposzta:

Se pune carnea la fiert pana incepe sa se desfaca dupa os.

Se adauga apoi legumele taiate dupa preferinta.

Varza se taie putin mai mare si se adauga si ea in oala.

Cimbrul il bagam inca de acum ( am inteles ca el este secretul acestei mancarici ).

Se adauga si bulionul si se lasa pana cand varza s-a inmuiat foarte bine.

Sarea si mararul se pun la sfarsit.

Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos Kaposzta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]