Legume la cuptor ( TURNUL BABEL )

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 3892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mici
  • 1 dovleac
  • 2 rosii
  • cascaval ( eu am pus camembert)
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor ( TURNUL BABEL ):

Curatam dovleacul si vanata , le taiem rondele si le punem putin cu sare. Pregatim o tava si punem putin ulei , si vom asambla totul astfel : o felie dovleac , una vanata , inca una de dovleac . Deasupra se pune o feliuta de rosie .

Punem tava la cuptor pana se fac legumele , cand sunt aprope gata punem bucata de cascaval ( eu am pus camembert , dar nu o sa mai pun ) si mai dam putin la cuptor.

Optional puteti pune frunze de busuioc , menta, oregano etc sau rondele usturoi.

 

Va doresc POFTA MAREEE !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor ( TURNUL BABEL )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chakchouka - reteta tunisiana