Legume la cuptor cu cârnati

de JustLoveCookin in Mancaruri de legume, 31 Ian 2011 | 5852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnati,
  • 3-4 cartofi,
  • 2 dovlecei,
  • 2 morcovi,
  • 2 rosii,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceapa,
  • 4 bete pt frigarui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu cârnati:

Taiem legumele si le punem in tava cuptorului , unsa cu putin ulei de masline. Presaram sare si alte condimente dupa plac.Le amestecam bine.

Rotim carnatii ca in poza de mai sus si trecem prin mijloc un bat pt frigarui ,intai de jos in sus, apoi din dreapta in stanga, sau cum va vine bine, important e sa ii fixeze.

Mai plimbam deasupra legumelor un fir de ulei de masline si cca 100-150 ml apa si dam la cuptorul incins la 250 grade timp de 40-45 minute, pana sunt gata cartofii. Tava cu legumele o punem pe treapta a doua de jos,iar carnatii ii punem direct pe grillul curat, bineinteles, pe treapta a doua de sus. Puteti pune si vinete, cativa catei de usturoi, fasole verde sau orice legume doriti.Va puteti juca cum vreti cu compozitia. Carnatii isi vor picura sucul deasupra legumelor, si credeti-ma , se simte, si in acelasi timp nu fierb in lichidul lasat de legume, ci se prajesc in caldura cuptorului. Nu e nevoie sa intoarcem carnatii,  vor iesi perfecti, si sa recunoastem, tare frumusei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu cârnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carnati afumati