Lasagna

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 5259 vizualizari

 

Cred ca nu mai are nevoie de introducere..:))

Toate ingredientele se pot cumpara gata facute sau se pot face in casa. Eu am preferat a doua varianta.

 

INGREDIENTE

  • foi lasagna (5)
  • 700 g sos ragu
  • 900 g sos bechamel
  • 150 g parmezan sau cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Se unge fundul tavii cu unt. Se toarna putin sos bechamel, cat sa acopere fundul tavii. Deasupra se pune o foaie de lasagna, preferabil fiarta foarte putin inainte, apoi iar sos bechamel, apoi sos ragu, apoi iar foaie, iar bechamel, iar ragu,in cantitati egale, pana se gata foile...:))

Deasupra ultimei foi se pune iar sos bechamel, iar deasupra cascavalul ras. Acoperiti cu folie deasupra.

Se da la cuptor la 190 de grade pana se rumeneste. Ca sa fie putin mai crocanta, se lasa 15 minute la cuptor fara folie, inainte de a o scoate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ragu de carne si sos bechamel