Lapti de crap prajiti

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 17594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapti
  • .faina
  • .sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti de crap prajiti:

Laptii se spala si se tin in apa rece circa 1-2 ore, schimband de cateva ori apa.Apoi se pun intr-un vas cu apa in care am adaugat putina sare si se lasa sa dea in cateva clocote.Se scot, se lasa sa se raceasca , se condimenreaza dupa gust cu sare si piper ,se dau prin faina si apoi se prajesc.

Sunt deliciosi de buni.Incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti de crap prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:28

nu stiam ca se gasesc congelati ,madi............eu ii prajesc pe cei de la pestele pe care il prinde george....................

madi_marin 1

04.05.2010, 18:30

noi pescuim la pescaria din piata.... si acolo gasesc si congelati....

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 19:05

sa stii ca nu mi-a venit ideea sa intreb niciodata la pescarie daca au lapti...................dar acum ca mi-ai spus tu o sa intreb..........multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]