Langosi cu branza si marar

de pity19 in Piine, 9 Apr 2014 | 9822 vizualizari

 

Am facut si langosi cu telemea de vaca sarata amestecata cu branza topita aromata cu ciuperci!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • un cub drojdie
  • o lg sare
  • un varf lg zahar
  • apa
  • telemea de oaie sarata
  • un ou
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si marar:

 Intr-un castron punem faina , sarea,zaharul , oul , drojdia dizolvata in apa calda ;

Amestecam bine cu o lg de lemn ; Amestecand continuu adaugam apa cat cuprinde ;

Acoperim cu un prosop , si dam la cald timp de 60 de minute ;

Pregatim masa de lucru , ungem cu ulei , rupem o bucata de aluat , intindem , taiem in 4 , pe fiecare bucata punem branza si marar ( branza o dam pe razatoare , mararul il tocam marunt si amestecam ) , invelim fiecare bucata ; Luam o tigaie cu ulei si o dam la incins la foc mediu ; Punem fiecare bucata de aluat in tigaie , lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti si scoatem pe o farfurie ;

Lasam putin sa se raceasca si servim ; In acest mod continuam si cu restul de aluat!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși