Este o reteta foarte delicioasa, cu un blat usor si pufos, cu o aroma puternica de cacao cu o crema fina si cremoasa.
As fi pus mai multe poze, dar sunt prea mari, asta a fost singura mai mica. Restul se pot gasi pe blogul meu.
Galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilinat , pana cand devin albe si pufoase.
Separat se bat spuma albusuriel cu sarea.
Cele doua compozitii se amesteca usor , cu o spatula (eu o prefer pe cea de silicon, nu as inlocui-o cu nimic in lume) si nu cu mixerul.
Din acest amestec se vor coace doua foi, la foc mediu, timp de 10-15 minute.
Frisca lichida se bate pana cand devine tare, se adauga intaritorul, urmeaza mierea si esenta de vanilie si incheiati cu laptele condensat.
GLAZURA: Ciocolata se topeste in bain-marie, se adauga untul si uleiul si se amesteca bine pentru a realiza o glazura fina si lucioasa.
PENTRU TOPPING:crema se topeste pe foc mic si se adauga untul.Se amesteca pana la omogenizare, apoi se pune la racit.
Se ia o foaie, se adauga o jumatate din cantitaea de crema, se intinde uniform.
Peste aceasta se intinde toppingul racit .
Peste aceasta se intinde glazura calda.