Ketchup de casa

de daniastefania in Bulion, 20 Sep 2015 | 5666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii
  • 2 kg gogosari
  • 1 kg ardei rosii
  • 2 kg ceapa
  • 3 bucati telina
  • 2 kg mere
  • 100 ml otet
  • Zahar dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cimbru
  • Sare
  • Un praf salicil
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa:

Curatam toate legumele si merele si le spalam bine. Apoi le punem in robot si le facem pasta. Le punem intr-un vas pe foc si fierbem minim 2 ore. Timpul de fierbere depinde si de cat de gros il doriti. La final adaugam condimentele, zahar dupa cat de dulce il dorim, otetul si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute si adaugam un praf de salicil. Blenduim ketchap-ul si il turnam in sticlele spalate bine si sterilizate in cuptor. Inchidem bine cu capac sticlele si le punem in haine pana se racesc. Apoi pe raft in camara, sa avem ce folosi peste iarna. Tare bun e! Eu il folosesc si la supe, in loc de rantas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam