Sau clatite sparte...:))
Oana, sa traiesti! :)) Eu am facut portie dubla, ca avem familie mare! :))
Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul pudra si un praf de sare pana devin ca o crema . Se adauga apoi laptele si frisca lichida, faina amestecata cu praful de copt.
Se lasa compozitia sa se odihneasca 20 de minute.
Albusurile se bat spuma cu cele 4 linguri de zahar si se adauga peste compozitia de clatite, amestecand usor. La final se adauga bilutele de ciocolata.
Intr-o tigaie teflonata se topeste cate o lingura cu unt, se toarna un sfert din compozitie si se lasa la foc mic pana incepe sa faca basicute la suprafata.
Se verifica daca este coapta clatita, apoi se intoarce pe partea cealalta, rupand-o in bucati cu o spatula.
Se procedeaza intocmai si cu restul de compozitie.
Se serveste pudrat cu zahar.