Jumari

de nyana in Porc, 22 Dec 2009 | 10300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sare
  • 4 kg slanina cu un pic de carne pe margine
  • 1 mar
  • 1 ceapa
  • un pic de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina bucatele mici, si se pune pe foc cu un pic de apa. Se la sa la foc mic pana incepe sa se topeasca grasimea, in amesteca mereu k sa nu se lipeasca si pe la mijlocul prajelii se pune sare dupa gust iar spre sfarsit se pune marul si ceapa  taiate in jumatate. Se poate face varza calita cu jumari sau se pot servi cu usturoi sau muraturi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

MIMI 1

22.12.2009, 13:00

doamne ce pofta imi este.as pune si o ceapa rosie langa.dar ma fac at casa poporului,dar o sa ma risc ca e o singura data pe an.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari