Costite cu varza acra

de Sidy in Porc, 10 Mar 2012 | 4877 vizualizari

 

Fiindcă cu totii avem varza acră la butoi si pun pariu ca este cam multa si nu prea stiti ce să mai faceti cu ea ,vin cu următoarea propunere fiindcă, hai să recunoaștem că ne-am cam săturat si de sarmale.Noua ne-a placut mult de tot...

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg varza murata
  • 1 kg coaste de porc
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • marar verde
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite cu varza acra:

 

Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat. Dacă este prea sărată, o lăsati asa taiata fideluta ,în apă rece în continuare.

 Am calit ceapa tăiata julien in putin ulei si am adăugat pasta de gogosari si coastele tăiate bucăti mai mari si lăsăm cat sa se patrunda un pic, asa cam 15 minute.

Am adaugat varza bine scursa in pumni, peste coastele patrunse.

Am acoperit oala cu un capac, am pus focul potrivit  vreo 50 de minute, o ora, timp in care am mai scuturat cratita din cand in cand.

Gustam varza si asezonam cu piper proaspat macinat , marar si cimbru. Mai lasam 10 minute sa fiarba domol.

Serviti cu smântână daca va place. 

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate servi cu mamaliguta si ardei iute , linga...

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]