Jumari

de mimmi in Porc, 18 Aug 2010 | 8097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg slanina de porc fara soric
  • 0,5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina bucati si se pune intr-o tava cu apa.

Se mesteca din cand in cand sa nu se prinda,si se lasa pana se prajesc.

TIPS-URI

1

Se mananca cu ceapa rosie si rosii de gradina.

2

Focul trebuie sa fie la minim

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

19.08.2010, 14:33

nu ma lasat sa pun mai mult de 4 furcudar sant foarte bune ,am facut si eu de poftahttp://www.bucataras.ro/retete/9784/jumari-de-porc.html

mena29 1

19.08.2010, 16:39

Nici eu nu am reusit sa repar furculitele

mimmi 1

25.08.2010, 18:51

Merci fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari cu ceapa