Jumari

de mimmi in Porc, 18 Aug 2010 | 8243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg slanina de porc fara soric
  • 0,5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina bucati si se pune intr-o tava cu apa.

Se mesteca din cand in cand sa nu se prinda,si se lasa pana se prajesc.

TIPS-URI

1

Se mananca cu ceapa rosie si rosii de gradina.

2

Focul trebuie sa fie la minim

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

19.08.2010, 14:33

nu ma lasat sa pun mai mult de 4 furcudar sant foarte bune ,am facut si eu de poftahttp://www.bucataras.ro/retete/9784/jumari-de-porc.html

mena29 1

19.08.2010, 16:39

Nici eu nu am reusit sa repar furculitele

mimmi 1

25.08.2010, 18:51

Merci fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu jumări