Jeleu de portocala

de Renataedina in Dulciuri, 26 Aug 2016 | 6893 vizualizari

 

Jeleuri sanatoase pentru toate familia

 

INGREDIENTE

  • 250 ml suc de portocala
  • 30 gr gelatina
  • optional o lingura de miere sau zahar ( eu am facut fara)
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de portocala:

Se pune sucul de portocala intr-o oala sa se incalzeasca. Se adauga gelatina, se amesteca si se lasa pana cand se dizolva ( aproximativ 10 minute). Daca se face spuma se ia cu o lingurita.

Se gusta si daca e necesar se adauga o lingurita de zahar sau miere.

Se toarna in forme de silicon, se lasa la racit si se pune in frigider pana cand se intaresc (eu am lasat 2 ore).

 

TIPS-URI

1

Se poate face din fructe de sezon si cu alte forme

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta dulce