Inima de vita la cuptor

de Bya Ralu in Vita, 23 Iul 2013 | 19472 vizualizari

 

Pentru prima data am papat asa ceva...are un gust bun

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de inima de vita
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi mari
  • ulei de masline
  • cimbru/ghimbir/piper/boia dulce/ierburi mixte/piper rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima de vita la cuptor:

Bucatiile de inima de condimenteaza cu ghimbir,piper si boia dulce,se stropesc cu ulei de masline si cu putin vin alb si se lasa la marinat.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline si cimbru.Cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul taiat rondele.

Se pun si bucatiile de inima ,se lasa cateva minute pe ambele parti,punem si vinul alb,lasam sa scada putin dupa care le mutam in vasul roman,pe margini punem ceapa si morcovul calite.

Presaram deasupra carnii piper rosu,sare si ierburi mixte si feliute de usturoi

Punem putina apa ,acoperim si bagam la cuptor pentru circa 40 minute.

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

2

Deasupra se presara putin patrunjel tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Inima de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]