Vitel cu mazare verde

de Sidy in Vita, 21 Ian 2011 | 4617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mazare verde fina
  • 500 g carne vitel
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri pasta ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper  
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu mazare verde:

Carnea spalata se taie in bucatele mici . Ceapa curatata se taie marunt. Gogosarul se taie feliute. Ceapa si gogosarul se pune la calit in doua linguri de ulei pina ce se sticleste ceapa.Adaugam carnea care o invartim pe toate partile pina isi schimba culoarea. Punem apa pina depaseste nivelul carnii si adaugam pasta de ardei , sare , piper si 1/2 din patrunjelul verde tocat.Acoperim si lasam sa fiarba bine carnea, daca este nevoie mai adaugam apa. Cand carnea este fiarta adaugam mazarea scursa de zeama de pe ea si mai lasam 10 minute sa fiarba. Inainte de a o servi se presara peste mazarea cu carne patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Viţel cu ciuperci şi sos picant