Inghetata de caise

de MotanLaOale in Dulciuri, 10 Iul 2012 | 4055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt grecesc
  • 400 g caise
  • 100 ml frisca lichida dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele se spala, se scot samburii si se fac piure la blender.

Frisca se bate spuma.

Se amesteca frisca cu iaurtul si cu piureul de caise.

Se pune in caserole la congelator.

Din cand in cand se scoate din congeletor si se amesteca.

Este bine sa se scoata din congelator cu 10-15 minute inainte de servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de caise