Inghetata cu caramel

de Lau in Dulciuri, 20 Iun 2012 | 3640 vizualizari

 

by Miha,eu am pus crema de branza in loc de mascarpone

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 150 g crema de branza cu smantana de la delaco
  • 350 ml lapte
  • 50 g unt
  • 250ml+50 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu caramel:

Caramelizam 100 g zahar,

Cand a devenit auriu se adauga untul si 50 ml frisca lichida,se fierbe la foc mic,pana se topeste caramelul si compozitia incepe sa se ingroase,se lasa la racit

Galbenusurile le mixam cu restul de zahar pane devine ca o crema,adaugam laptele fierbinte

Punem vasul pe foc si amestecam continuu,se fierbe pana se ingroasa,se lasa la racit,

In compozitia de galbenusuri racita se adauga sosul de caramel,branza si frisca batuta,se incorporeaza usor cu o lingura cu miscari de jos in sus,

Se pune in caserole si se da la congelator pentru cateva ore,

Eu am pus bomboane boni bom in pahare si dupa care am adaugat compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
TiramisuTiramisu reţetă originală