Iepure inabusit cu usturoi

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 21634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure(care a stat minim 48 ore la marinat in vin rosu demisec,cu felii de morcov,ceapa ,usturoi,dafin,boabe de piper si mustar)
  • 2 capatani de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 500ml supa de legume
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • chilli maruntit(uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure inabusit cu usturoi:

se pune iepurele sa se rumeneasca in ulei incins intr-un tuci sau o cratita cu fund gros.se stinge cu supa de legume si se lasa pe foc mic acoperit cu un capac pana se patrunde bine.usturoiul se curata,se zdrobeste si se freaca cu sare apoi se adauga peste iepure impreuna cu cimbrul si piper dupa gust.

se lasa pe foc inca 10 minute apoi se serveste presarat cu chilli,alaturi de mamaliguta si muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure inabusit cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu cartofi la cuptor