Iepure inabusit cu usturoi

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 22889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure(care a stat minim 48 ore la marinat in vin rosu demisec,cu felii de morcov,ceapa ,usturoi,dafin,boabe de piper si mustar)
  • 2 capatani de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 500ml supa de legume
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • chilli maruntit(uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure inabusit cu usturoi:

se pune iepurele sa se rumeneasca in ulei incins intr-un tuci sau o cratita cu fund gros.se stinge cu supa de legume si se lasa pe foc mic acoperit cu un capac pana se patrunde bine.usturoiul se curata,se zdrobeste si se freaca cu sare apoi se adauga peste iepure impreuna cu cimbrul si piper dupa gust.

se lasa pe foc inca 10 minute apoi se serveste presarat cu chilli,alaturi de mamaliguta si muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure inabusit cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]