Iepure cu mazare si broccoli

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2014 | 4490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de iepure
  • 1 ceapa alba mica
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 borcan de mazare
  • cateva buchetele de broccoli
  • vegeta/piper/ghimbir
  • ulei de masline
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu mazare si broccoli:

Iepurele se pune la marinat peste noapte in ulei de masline,vin si condimente.Se lasa in frigider.

Ceapa se tocata marunt se pune la calit ,se adauga si ardeiul kapia taiat cuburi si bucatiile de iepure cu sosul format.

Dupa cateva minute se pune apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Se scot bucatiile de iepure pe o farfurie.

Ceapa si bucatile de ardei kapia cu sosul format se pune intr-un vas ,se adauga mazarea scursa de zeama ,bucatile de iepure si buchetele de broccoli.

Se pune sare si piper ,se mai pune putin vin alb si putina apa.

Se da la cuptor circa 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu mazare si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de iepure la cuptor cu sos rosu