Iepurasi

de adry88 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri unt
  • 1 pahar iaurt

Pentru Uns

  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepurasi:

Faina o amestecam cu zaharul,zaharul vanilat,drojdia,coaja de lamaie,facem o gaura in mijloc si adaugam untul,iuartul si framantam adaugand treptat apa calduta(daca este nevoie).

Acoperim si lasam la dospit 30 min.

Luam o bucata de coca si o facem sul dupa care o invartim(ca o spirala)si o asezam in tava,am mai luat o bucata de coca si am facut capul(e o forma de inima la care am taiat un pic) facem o bila care va fi codita.

Repetam pana terminam,ochii i-am facut din dulceata de cirese,coperim si lasam la dospt cca 20 min.

Ungem cu oul bautut si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepurasi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti englezesti