Icre de crap cu gris

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2012 | 4924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130-150 g icre de crap(tinute in sare la frigider)
  • 170 ml ulei
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • 3 linguri gris
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap cu gris:

Se pune apa la fiert si cand a inceput sa clocoteasca se adauga grisul in ploaie amestecand continuu pana se ingroasa si se lasa sa se raceasca bine.

Se pune intr-un bol grisul racit ,icrele, sarea de lamaie si se mixeaza bine. Apoi se adauga uleiul treptat (ca la maioneza) si ceapa tocata marunt. Daca mai este nevoie mai adaugati sare.

Noi le-am servit cu paine prajita,castraveti si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap cu gris" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:28

Icrele preparate acasa sunt cele mai bune , fara conservanti si alte bidiganii

Lavinia 1

22.11.2012, 15:26

Asa este!Mie nu imi plac cele din comert deloc

Bya Ralu 1

28.11.2012, 23:28

bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre