Crispy sau pui crocant la cuptor... Bucatelele astea aurii sunt adorate de copii si sunt o varianta mult mai sanatoasa decat cele prajite in baie de ulei sau a celor de la fast-food-uri.
Taiem fasii de pui, potrivit de groase.
Le asezam intr-un castron si le acoperim cu lapte, acoperim si apoi le lasam la frigider minim o ora.
Preincalzim cuptorul la 180 grade. Punem hartie de copt in tava pe care o vom folosi.
Intr-o farfurie adanca, amestecam faina cu condimentele, iar in alta batem albusurile spuma sau ouale cu furculita. In oua adaugam sarea, daca o folosim.
Maruntim fulgii de porumb la robot si ii punem si pe ei intr-un castronel.
Fasiile de pui, scurse de lapte, se trec prin faina condimentata, scuturand excesul, prin albus, apoi din nou prin faina si prin albus, iar la final prin fulgii de porumb maruntiti, apasand usor pentru a adera foarte bine.
Le asezam in tava si le introducem in cuptorul preincalzit, pentru 40-45 minute.