Gulas cu carne de porc, vin si legume

de reisnaor_2006 in Porc, 28 Mar 2015 | 6551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  • 4 linguri suc de rosii
  • 2 ardei grasi
  • 150 ml vin
  • boia de ardei
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc, vin si legume:

Carnea se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se prajeste in ulei incins, apoi se adauga ceapa si usturoiul taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei şi oregano, se stinge cu vin indoit cu apa şi se lasa sa fiarba inabusit.

Cartofii, morcovii si telina se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun peste carne si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Se adauga apoi sucul de rosii si ardeiul gras taiat fidelute. Se mai lasă pe foc 10-15 minute si se potriveste la gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc, vin si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de rosii cu marar si carne de porc