Guguluf cu cacao

de corina241 in Prajituri, 8 Ian 2011 | 5532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g unt
  • 250 g zahar
  • 250 ml lapte
  • 300g faina
  • 1 lingura de cacao
  • 1/2 pliculet praf de copt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu cacao:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Aprindem cuptorul ca sa fie incins cand punem prajitura la copt.

Mixam untul moale cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa.Adaugam treptat ouale treptat,mixam bine si le incorporam pe toate.Ajutandu-ne de un tel adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt.Oprim o lingura din compozitie  in care incorporam cacaoa.

Ungem forma de guguluf cu putin ulei,o tapetam apoi cu faina si rasturnam compozitia.o punem apoi si pe cea de cacao amestecand usor cu o furculita pentru a obtine efectul marmorat.

Dam la cuptor pentru 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "inghetata falsa"