Gratar

de Mitinita in Porc, 27 Ian 2011 | 4670 vizualizari

 

Pe la mijlocul lui noiembrie am avut ultimul gratar al anului,noi n-am stat mult ca batea putin vantul si pentru fete nu era bine,dar totusi ideea e ca am reusit in noiembrie sa facem gratar si nu oriunde ci la polul frigului romanesc. Asta-i reteta mamei mele ca ea condimenteaza carnea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg pulpe de pui,usor crestate
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura delicat
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 lingura paprika
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar:

Se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele.

Se lasa la rece ,acoperit ,24 de ore.

Se face pe gratar si se serveste cu o bere rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori