Gogosari in otet

de Laly in Muraturi, 19 Sep 2010 | 19848 vizualizari

 

Iata si reteta mea de gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari taiati in sferturi sau jumatati
  • 1 kg zahar
  • 100 gr sare
  • 1 kg otet
  • foi de dafin,boabe de mustar
  • boabe de piper
  • crengute  de visin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

1.Se spala gogosarii si se sterg.Se taie jumatati daca sunt mai mici,sau sferturi daca sunt mai mari.

2.Intr-un vas mare punem gogosarii,adaugam peste ei zaharul,sarea,otetul,foile de dafin,piperul boabe si mustarul boabe.Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama.Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul.

3.A doua zi se pun in borcane,se adauga peste ei zeama lasata,cu tot cu boabele de mustar si piper.Se pun deasupra ramurele de visin,curatate,apoi capacele si se depoziteaza in camara.

Sunt deliciosi si crocanti,nu se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati la rece