Gogosari in bulion

de trifadalia in Muraturi, 24 Aug 2018 | 16202 vizualizari

 

Sosul care se formeaza are un gust deosebit, iar gogosarii gust special. 
Foarte repede de facut. 

 

INGREDIENTE

  • 5 kilograme de gogosari
  • 500 ml ulei
  • 500 grame zahar
  • 500 ml otet
  • 10 buc foi de dafin
  • 3 linguri sare
  • 1 pacahet 17 grame de boabe de piper
  • 1 pachet de 15 gr boabe de mustar
  • 800 ml bulion
  • salicil
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Se spala gogosarii si se taie fidelute. Ingredientele se pun intr-o oala la fiert. 

Cand clocoteste, se pun gogosarii taiati si se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand si intorcandu-i de jos in sus. Se scot cu o paleta intr-un castron si se asaza in borcane. Sosul obtinut se toarna apoi peste ei in borcan, se pun capacele si se lasa in patura pana se racesc.

Reci se asaza in camara. 

TIPS-URI

1

Aceste muraturi se pot servi langa aperitive, dar si langa fripturi din orice fel de carne si gatite in moduri diferite. Este ideala chiar si la o tocana de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu castraveti si ardei iute, la borcan