Ghiveci de vara

de SENO in Mancaruri de post, 18 Aug 2011 | 6457 vizualizari

 

Nimic nu e mai bun vara decat un ghiveci de vara cu multe legume proaspete si infrumusetat cu verdeata.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras (de orice culoare)
  • 6-7 rosii decojite
  • o manuta de pastai de fasole
  • o vanata mai mica sau cateva felii dintr-o vanata mare
  • un dovlecel mic
  • 2 cartofi
  • 4 ciuperci
  • o jumatate dintr-o varza mica taiata felii mari
  • o manuta de orez
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de vara:

Preparare ghiveci de vara:

Se curata legumele, se spala si se taie dupa preferintele fiecaruia. Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si cu morcovul, sare si piper macinat in putin ulei. Cand devin lucioase se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Eu am pus si cateva boabe de piper pentru gust. Cand fierbe se adauga pe rand ciupercutele, varza, fasolea, feliile de vinete, orezul, cartofii, dovlecelul si rosiile cu sucul lor cu tot. La sfarsit se potriveste de sare si piper, se toaca verdeata si se pune deasupra dupa ce s-a stins focul si gata bunatate de ghiveci de vara.

Puteti sa mai puneti si alte legume,mai ales daca le aveti in gradina :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci la cuptor