Ghiveci de legume

de pity19 in Mancaruri de legume, 22 Mai 2014 | 3706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr fasole verde congelata
  • 2 morcovi
  • 2 ardei rosii
  • 1 ardei galben
  • 12 rosii
  • 100 gr soia granule
  • 2 oua
  • 1 lg vegeta
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pesmet
  • 4 linguri pasta de tomate
  • o mana patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Spalam rosiile, morcovii, ardeii, patrunjelul.Ardeii, morcovii si rosiile le taiem rondele si le punem la fiert in 4 l apa

Fasolea congelata o punem la fiert in 3 l de apa cu sare impreuna cu pasta de tomate

Soia o punem la fiert in 3 l apa

Cand soia e moale o scurgem de apa si o amestecam cu cele 5 linguri de pesmet ,vegeta , sare , piper dupa gust , oregano si amestecam bine ,dupa care adaugam cele doua oua amestecand cu o lingura de lemn,, Facem bilute rotunde , chiftele din soia si adaugam peste legume!

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt si lasam 10 minute la fiert si daca mai trebuie mai condimentam dupa gust si luam de pe foc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (6)

marcela1979 1

23.05.2014, 05:52

excelent

pity19 1

23.05.2014, 08:15

multumesc!

Krystyan Trendy 1

24.05.2014, 10:36

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume (leci)