Ghiveci

de danadanutza23 in Mancaruri de legume, 5 Oct 2016 | 4115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • 5 ardei grasi rosii sau galbeni
  • 3 dovlecei
  • 4 vinete
  • 1 kg rosii
  • sare
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Spalam legumele le curatam si le taiem cuburi.Punem o cratita cu ulei la incins si punem ceapa la calit cu putina sare. Cand este calita adaugam ardeiul si le lasam pana se inmoaie, dupa care punem vinetele, dovleceii si rosile si le lasam pana se inmoaie. Mai condimentam daca e nevoie si punem verdeata .Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci