Gem de zmeura

de MotanLaOale in Dulceata / Gem, 6 Aug 2015 | 3956 vizualizari

 

Am folosit prima oara gelifiant cu fructoza de la Dr. Oetker. A iesit bine, dar parca tot metoda clasica (1kg la 1kg) imi place mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 1kg zmeura
  • 350g gelifiant dietetic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de zmeura:

Zmeura se alege, se spala si se pune la scurs.

Se pune intr-o cratita zmeura si deasupra se pune gelifiantul si se amesteca pana la omogenizare.

Se pune la foc moderat si se amesteca continuu pana incepe sa fiarba.

Se mai tine 5 minute amestecand continuu si luand spuma.

Se ia de pe foc si se toarna in borcane sterilizate si uscate.

Borcanele se sigileaza si se pun cu capacele in jos pana se racesc.

Se pun in camara.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Au iesit trei borcane de 370ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

10.08.2015, 09:53

RuxyRux 1

12.08.2015, 20:24

Ce culoare! Eu tot prin metoda clasica il prefer!

MotanLaOale 1

12.08.2015, 20:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de agrise