Gem de capsuni

de delia64 in Dulceata / Gem, 18 Iun 2013 | 19996 vizualizari

 

Din fructele ramase de la sirop am facut un delicios gem de capsuni .

 

INGREDIENTE

  • 10 kg. de capsuni
  • 5 kg. de zahar
  • zeama de la 2 lamai
Portii: 18
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Se spala capsunele si se  amesteca cu zahar  pana a doua zi .

Se strecoara  siropul se pune la foc incet amestecandu-se din cand in cand.

Se pune zeama de la 2 lamai .

Cand fierbe butonat este aproape gata de fiert  gemul .

Se spala borcanele se sterilizeaza in cuptor si turnam gemul fierbinte in borcane , punem capacele si lasam intr-o caseta la dunst uscat pana a doua zi cand il asezam in camara .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

capsunele trebuie sa fie bine coapte si sanatoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta