Gem de capsuni

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 15 Iun 2011 | 4073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de capsuni
  • 500g zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Rupem coditele la capsuni si le spalam bine.Le lasam sa se scurga apoi le punem intr-un lighenas si punem zaharul peste ele,le lasam asa peste noapte,la frigider.

A doua zi punem capsunile cu zeama care si-a asat-o intr-un vas (tuci)si lasam sa fiarba la foc mic,adunand spuma de cate ori este nevoie.

Amestecam usor din cand in cand pana ce se ingroasa,apoi punem zeama de lamaie si stingem focul.

Punem fierbinte la borcane,infiletem bine apoi dam la cuptor 15-20min.

POFTA BUNA!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de corcoduse si caise