Gem de capsuni

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 15 Iun 2011 | 4397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de capsuni
  • 500g zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Rupem coditele la capsuni si le spalam bine.Le lasam sa se scurga apoi le punem intr-un lighenas si punem zaharul peste ele,le lasam asa peste noapte,la frigider.

A doua zi punem capsunile cu zeama care si-a asat-o intr-un vas (tuci)si lasam sa fiarba la foc mic,adunand spuma de cate ori este nevoie.

Amestecam usor din cand in cand pana ce se ingroasa,apoi punem zeama de lamaie si stingem focul.

Punem fierbinte la borcane,infiletem bine apoi dam la cuptor 15-20min.

POFTA BUNA!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem si sirop de capsuni