Dulceata de cirese

de marcela1979 in Dulceata / Gem, 8 Iun 2011 | 5981 vizualizari

 

daca tot e sezonul dulceturilor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cirese
  • 350 gr zahar
  • 1 gelfix 3:1 de la dr oetcher
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Ciresele se spala si se scot samburii.Se pun intr-o cratita.Zaharul se amesteca cu plicul de gelfix si se pune peste cirese.Se aduce la fierbere timp de 5 min la foc mai iute si apoi se face focul mic si se mai fierb inca 20 de min.Se ia spuma care se formeaza.Se pune in borcane curate si sterilizate dulceata fierbinte cu un cutit sub borcan.Se pune capacul si se da la dunst uscat in patura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

09.06.2011, 09:24

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:05

Harnica fata ,
Si mie mi s-au copt ciresele , cred ca azi le culeg si le execut

Sylvia 1

17.06.2011, 20:15

Extraordinar de harnica, o multime de bunatati ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de cirese