Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

de - Andreea - in Paste, 23 Oct 2015 | 3268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste tip fusilli
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 1 vanata
  • 30 gr capere
  • 30 gr masline negre
  • 4 linguri cu ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • menta
  • sare
  • piper
  • parmezan ( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele. 

Vanata se spala, se taie capetele , apoi taiem cuburi . 

Caperele se trec sub jet de apa rece . 

Tonul se scurge bine de uleiul din conserva si se marunteste cu ajutorul unei furculite . 

Punem ulei intr-o tigaie .Cand uleiul s-a incins , calim usturoiul curatat impreuna cu vanata .Amestecam din cand in cand cu o spatula de lemn . Presaram sare .Cand vanata s-a calit , o punem intr-o farfurie . 

In aceeasi tigaie punem la calit tonul , presaram sare si piper , adaugam maslinele fara samburi taiate in jumatate si caperele. Dupa cateva minute adaugam vanata si menta tocata .Amestecam totul bine . 

Pastele scurse bine de apa , le adaugam in tigaie si amestecam usor . 

Se servesc calde presarate optional cu parmezan .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

- Andreea - 1

24.10.2015, 10:53

Simona

- Andreea - 1

24.10.2015, 10:53

Rocsi ... multumesc

- Andreea - 1

24.10.2015, 10:53

Zamfira

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem