Tagliatelle cu Miez de Lapte

de Oana in Paste, 18 Apr 2012 | 4605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de Miez de Lapte Delaco
  • 500 gr. paste
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cepe roșii
  • 3 linguri de stafide
  • 1 măr verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 5 linguri de oțet balsamic
  • oregano uscat
  • sare și piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Miez de Lapte:

Fierbeți pastele urmând instructiunile de pe pachet. Scurgeți-le, amestecați-le cu 2 linguri de ulei de măsline, puneți-le deoparte și scoateți apoi brânza din ambalaj. Curățați și tăiați fin ceapa, feliați mărul, și preparați într-o tigaie un sote împreună cu uleiul de măsline și stafidele. Adăugați în tigaie oțetul balsamic, mai lăsați tigaia pe foc 30 de secunde, apoi luați-o de pe foc și amestecați sosul cu pastele și brânza. Se servește cu oregano presărat deasupra.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]