Fusilli cu ciuperci si sos de rosii

de Ela68 in Fusilli, 19 Dec 2012 | 8148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fusilli, 500 gr
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 500 ml suc de rosii mai gros sau ketchup facut in casa
  • verdeturi a la provence
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci si sos de rosii:

Punem usturoiul presat cu cutitul intr-o tigaie in uleiul de masline incins si lasam putin sa se rumeneasca, dupa care il scoatem. Punem ceapa la calit si adaugam ciupercile taiate mai mare si le lasam pana se evapora apa. Adaugam sarea si piperul.

Apoi sucul de rosii si verdeturile provence.

Fierbem pastele "al dente", conform instrructiunilor de pe pachet, le lasam la scurs si le amestecam cu sosul.

Asezonam cu 2-3 frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ciuperci si rosii chery