Fusilli cu bacon si piept de pui

de Miha in Fusilli, 5 Iul 2010 | 11443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fusilli
  • 100 g bacon
  • 1 piept de pui
  • 1 conserva rosii in suc
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare si piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu bacon si piept de pui:

Pastele se fierb in apa cu sare conform idicatiilor de pe ambalaj.

Baconul taiat feliute se prajeste usor in tigaie. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si se calesc usor, amestecand continuu. Pieptul de pui taiat cubulete se pune in tigaie si se amesteca.

Rosiile se taie marunt sau se dau in blender si se pun peste carne. Daca mai este nevoie se adauga putina apa, cat sa fie carnea acoperita. Se fierbe la foc mic pana scade sosul si ajunge la consistenta dorita. In timpul fierberii se potriveste gustul de sare si piper si se asezoneaza cu oregano sau orice alt condiment va place.

Pastele fierte se amesteca cu sosul de rosii si carnea.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bacon si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Laly 1

05.07.2010, 23:27

Doamne nu mai apuci nimic de fetele astea

Bucataras Medi 1

08.07.2010, 12:16

pai cum sa mai apuci cand stau la panda zi si noapte......................5 furcu, arata excelent..............

Miha 1

08.07.2010, 15:57

Multumesc Medi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui si ciuperci