Fursecuri floricele

de ionela2682 in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 7505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt moale
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua sau 5 galbenusuri
  • 350 g faina vanilie
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri floricele:

Se bate spuma untuldupa care se inglobeaza zaharulsi cele 3 oua, se adauga esenta de vanilie si zahar vanilat dar si faina si se amesteca bine.

Daca este cazul se mai adauga faina, trebuie sa iasa un aluat bun de spitat.

Se tine la rece cam 30 min dupa care se spiteaza iar in mijlocul fiecarei flori se pune cate o bucatica de rahat. Se coc in cuptorul incins pana capata o culoare aurie.

Cat sunt calde se trec prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri floricele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

11.03.2010, 19:17

da ! poate asa vine mai repede primavara!

rivka 1

11.03.2010, 21:16

dragute astea sunt ceea ce eu numesc "bine de avut in poseta " haha ti se face foame/pofta mai scoti una mai rontai .

ionela2682 1

11.03.2010, 22:06

da dai dreptate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]