Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)

de marieta in Prajituri, 30 Noi 2011 | 8995 vizualizari

 

bune si tin mult timp

 

INGREDIENTE

  • 300g faina de buna calitate,
  • 100g zahar,
  • 200g unt,
  • 1 ou,
  • o priza sare,
  • 1 vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt (Butterplätzchen):

Din toate ingredientele se framanta un aluat ,pana ce zaharul nu se mai simte la mana. Se face un sul care se impacheteaza in folie si se lasa in camara pana a doua zi, cand se intinde in foi care se decupeaza cu diferite forme.

Se dau la cuptor la foc moderat pana se rumenesc putin de tot pe margine. Se lipesc cate doua cu marmelada sau nutela, apoi se dau cu glazura de ciocolata alba sau neagra si cu bombonele colorate. Se pastreaza in cutie cu capac.

TIPS-URI

1

sunt foarte fragede trebuie lucrat cu atentie!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt, nuca de cocos si fistic