Fursecuri cu portocale

de epurasha2bb in Prajituri, 14 Mar 2011 | 6035 vizualizari

 

niste fursecuri minunate cu gust si miros de portocale si de nuca de cocos!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt nesarat
  • 1 lingura crema de lapte cu extract de nuca de cocos
  • 1 lingurita coaja razuita de portocala
  • zeama de la 1/2 portocala mare
  • 5 linguri zahar
  • aprox 200 g faina plus cateva linguri pt.masa de lucru unde framantam
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

Se amesteca intai toate ingredientele cu exceptia fainii si apoi se adauga si faina treptat , framantand cu mana pana obtinem un aluat de consistenta plastilinei.

Se incinge cuptorul si se fac mici bilute pe care le tuguiem la un capat sau inimioare sau forme spirale cu spritul, cum va place, in diverse modele. Se coc in tava cu hartie de copt sau in tavite de silicon.

Aluatul crud are o culoare galbuie, dar copt este albicios si nu trebuie lasat sa se innegreasca, este sufcient sa lasati pana se intaresc putin. Nevand agent de crestere ele nu se umfla, ci se coc frumos exact in forma in care doriti. Eu am copt in tavite de silicon la foc mediu spre mare si se fac foarte repede. Sunt absolut deliciose, se topesc in gura !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

epurasha2bb 1

16.03.2011, 08:04

multumesc!

adry88 1

03.06.2011, 11:27

David4 1

07.07.2011, 15:58

Foarte bun si foarte frumos
Imi place ca pot invata de la altii avand doar treisprezece ani
succes in continuare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]