Fursecuri cu nuca

de Panacris in Prajituri, 26 Dec 2011 | 3994 vizualizari

 

Si am ajuns la reteta 100!!! Dedic cu drag aceste fursecuri delicioase tuturor bucatarasilor!!! Sarbatori fericite in continuare!!!

 

INGREDIENTE

  • unt 250 g.
  • nuca macinata 150 g.
  • faina 250 g.
  • zahar pudra 100 g.
  • esenta de migdale 1/2 fiola
  • esenta de butter/vanilie 1/2 fiola
  • praf de copt 1/2 plic
  • zahar pudra vanilinat 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

Se framanta un aluat fraged din ingredientele de mai sus, untul topit, faina, zaharul pudra, nuca macinata, esentele si praful de copt. Se lasa aluatul obtinut la rece cca. 1 ora. Apoi se intide o foaie potrivit de groasa si se taie fursecurile in diferite forme. Se aseaza fursecurile intr/o tava tapetata cu foaie de pergament si se coc in cuptorul preincins ptr. cca. 25-30 de minute la foc mediu. Dupa ce se racoresc putin se  dau prin zaharul pudra vanilinat. 

TIPS-URI

1

in loc de nuca macinata se pot folosi si migdale macinate

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

06.01.2012, 16:00

la cat mai multe

- Andreea - 1

06.01.2012, 16:19

la cit mai multe delicii...si reteta asta direct la favorite...

Panacris 1

07.01.2012, 18:20

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de fursecuri arici