Fursecuri cu migdale

de Lau in Dulciuri, 20 Feb 2015 | 5239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g migdale
  • coaja de portocala
  • zeama de la 1/2 portocala
  • 1/2 praf de copt
  • 5 linguri zahar
  • 1 galbenus
  • 100 g unt
  • 2 linguri untura
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Intr-un bol punem untul,untura,galbenusul,zeama si coaja de portocala si amestecam,

In alt bol  adaugam migdalele tocate(sau macinate)praful de copt,zaharul,un praf de sare,faina.Adaugam peste amestecul de unt si framantam un aluat omogen,invelim in folie alimetara si dam la rece cca 30 min.

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam cercuri sau ce forme dorim.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10-15 min pana se rumesc putin pe margine.

Se pot pudra cu zahar pudra sau decora dupa plac.

Am amestecat smantana grasa cu putin colorant rosu dupa care am decorat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri duo